Zobrazeno 1 - 10
of 190
pro vyhledávání: '"Kostov, Georgi"'
Autor:
Dzhivoderova-Zarcheva Mina M., Shopska Vesela N., Kostov Georgi A., Denkova-Kostova Rositsa S.
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2023, Iss 54, Pp 265-275 (2023)
In today’s dynamic development of food technologies it becomes necessary to study alternative sources of starch to replace the traditionally used ones. Characteristics such as granule size, gelling properties, retrogradation and rheology are fun
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd0b8581cd7f4385a80a9c1c4c6418d0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 102, p 00001 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/279790354b7540df8f2e19031686cb30
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 102, p 01015 (2024)
Wort-based beverages produced by lactic acid fermentation showed high nutritional value and functional properties but their flavor was not well accepted by consumers. Therefore, raspberry (Rubus idaeus L) seed oil in concentration of 0.0375% (v/v) wa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19d9a8309f7a469687dcb811c2c64464
Autor:
Prasev Ivan, Denkova-Kostova Rositsa, Goranov Bogdan, Denkova Zapryana, Gaytanska Yordanka, Koleva Anna, Kostov Georgi
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 102, p 02004 (2024)
Sourdough starter development includes examination of potential strains of lactic acid bacteria (LAB), propionic acid bacteria and yeasts, selection of suitable strains, development of combinations and examination of the relationships between the str
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66de19ba8fb24fd3a313dfa7a9e2edf7
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 102, p 02003 (2024)
Bacillus amyloliquefaciens M is a non-pathogenic microorganism with probiotic properties isolated from mineral waters in the village of Yabаlkovo, Haskovo region, for inclusion in the composition of probiotics and probiotic foods. It has high antimi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d448292703614935b6130bf1720f6b90
Publikováno v:
Beverages; Sep2024, Vol. 10 Issue 3, p87, 10p
Autor:
Kostov, Georgi, Wolfartsberger, Josef
Publikováno v:
In Procedia Computer Science 2022 200:896-903
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.