Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Kostka, Tina"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2025 463 Part 2
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 June 2022 380
Autor:
Fidan, Hafize, Esatbeyoglu, Tuba, Simat, Vida, Trif, Monica, Tabanelli, Giulia, Kostka, Tina, Montanari, Chiara, Ibrahim, Salam A., Özogul, Fatih
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2022 47
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kostka, Tina, Ostberg-Potthoff, Johanna Josefine, Briviba, Karlis, Matsugo, Seiichi, Winterhalter, Peter, Esatbeyoglu, Tuba
Publikováno v:
Foods
Volume 9
Issue 11
Foods 9 (2020), Nr. 11
Foods, Vol 9, Iss 1617, p 1617 (2020)
Volume 9
Issue 11
Foods 9 (2020), Nr. 11
Foods, Vol 9, Iss 1617, p 1617 (2020)
Secondary plant metabolites, e.g., polyphenols, are widely known as health-improving compounds that occur in natural functional foods such as pomegranates. While extracts generated from these fruits inhibit oxidative stress, the allocation of these e