Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Kosior L."'
Publikováno v:
Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва, Vol 1, Iss 178, Pp 13-18 (2023)
Abstract. The research was carried out in IE «Babyni kozy» of Kyiv region at a goat farm where a stable-pasture system of goats is used. In winter, goats are kept at free-stall housing on a deep litter and during the grazing period, on a forage are
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01faddb17196475dad23b8feadb7de48
Publikováno v:
Ukrainian Journal of Veterinary & Agricultural Sciences; 2023, Vol. 6 Issue 3, p39-42, 4p
Autor:
Borshch, O.O., Ruban, S., Borshch, O.V., Kosior, L., Fedorchenko, M., Bondarenko, L., Bilkevich, V.
Received: July 19th, 2022 ; Accepted: September 8th, 2022 ; Published: September 12th, 2022 ; Correspondence: borshcha@outlook.com The aim of this work was to compare the qualitative composition of milk and its suitability for cheese processing at co
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1da8bb08ec5e0db53d97705bc5e74fd6
Autor:
Borshch, O. O., Ruban, S., Borshch, O. V., Kosior, L., Fedorchenko, M., Bondarenko, L., Bilkevich, V.
Publikováno v:
Agronomy Research; 2022, Vol. 20 Issue 3, p494-501, 8p
Publikováno v:
Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва, Vol 1, Iss 178, Pp 6-12 (2023)
The purpose of this work was to study the effect of changing the way of keeping and milking equipment on ergonomic and economic indicators. The research was carried out at «Ostriykivske» LLC, Bilotserkivskyi district, Kyiv region, where the milking
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bfca33624bac437da2bb9e221471b03c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Borshch, A. A., Borshch, A. V., Lutsenko, M. M., Merzlov, S. V., Kosior, L. T., Lastovska, I. A., Pirova, L. V.
Publikováno v:
Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture; Sep2018, Vol. 43 Issue 3, p238-246, 10p
Publikováno v:
Ukrainian Journal of Ecology; 7/1/2017, Vol. 7 Issue 3, p73-77, 5p
Publikováno v:
Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва, Vol 2, Pp 36-43 (2020)
A comparative assessment of the fattening qualities of rabbits of different breeds on a farm with an intensive technology of rabbit meat production was carried. The material for the study was a herd of rabbits of meat and skin breeds: Gray Giant Flan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42067e8af03d4e859a3cf1be7ea2cbc7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.