Zobrazeno 1 - 10
of 242
pro vyhledávání: '"Kosar, M"'
Autor:
Kobra A. Kasgri PhD, Morteza Abazari PhD, Safa M. Badeleh PhD, Kosar M. Badeleh PhD, Nooshin Peyman PhD
Publikováno v:
Cancer Control, Vol 31 (2024)
Background Women with breast cancer usually face multiple short-term and long-term problems in dealing with their acute and chronic symptoms during and after cancer treatment. However, serious gaps remain in addressing these issues in clinical and pu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/18d8ba58bda24faa8305af9ded5aa575
Autor:
ALI, KOSAR M.1, JAMAL, NSAR1, SMAIL, SHUKUR WASMAN2,3 shukur.smail@su.edu.krd, LAURAN, MARTIN4, BYSTROM, JONAS5, JANSON, CHRISTER6, AMIN, KAWA1,6 kawa.amin@medsci.uu.se
Publikováno v:
Central European Journal of Immunology. 2024, Vol. 49 Issue 2, p203-213. 11p.
Publikováno v:
Cancer Control: Journal of the Moffitt Cancer Center; 5/20/2024, p1-24, 24p
Autor:
Hakimzadeh, S., Kosar, M.
Publikováno v:
Archives of Razi Institute; May/Jun2024, Vol. 79 Issue 3, p639-644, 6p
Autor:
Rebeen R Saeed, Kosar M Ali
Publikováno v:
Lung India, Vol 31, Iss 3, Pp 293-295 (2014)
Pulmonary alveolar microlithiasis (PAM) is a very rare diffuse chronic lung disease characterized by deposition of small spherules of calcium phosphate within the alveolar cavity. The disease is usually seen from birth up to 40 years of age and is us
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/699eb7a05af74487ad75340c3cd638a3
Publikováno v:
Nigerian Journal of Clinical Practice; Vol. 23 No. 8 (2020); 1068-1072
Aims:The aim of this study was to compare the influence of operators on the microhardness and compressive strength of mineral trioxide aggregate (MTA).Materials and Methods: Forty dental specialists were asked to prepare a series of MTA samples. The
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 105(4):1512-1517