Zobrazeno 1 - 10
of 114
pro vyhledávání: '"Korus Jarosław"'
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 27, Iss 1, Pp 131-142 (2023)
The objective of the research was to assess the impact of powdered kale (Brassica oleracea L. var. acephala) on the properties of starchy gluten-free dough and bread. Kale lyophilisate was added to the recipe as 3%, 6%, or 9%, replacing the starch. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8158a82720c14c5d84e2bdb22887ab8e
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 26, Iss 2, Pp 225-236 (2022)
The purpose of this study was to evaluate the effect of wheat-mesquite composite flour on the rheology of dough and the quality of bread. The farinographic analysis showed a decrease in the development time and stability of the dough with an increase
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d85eb8cc63cc4e90b92d7f5e9eafaa7f
Autor:
Gumul, Dorota1 (AUTHOR) rrgumul@cyf-kr.edu.pl, Korus, Jarosław1 (AUTHOR) anna.areczuk@urk.edu.pl, Orczykowska, Magdalena2 (AUTHOR) magdalena.orczykowska@p.lodz.pl, Rosicka-Kaczmarek, Justyna3 (AUTHOR) justyna.rosicka-kaczmarek@p.lodz.pl, Oracz, Joanna3 (AUTHOR) rrgumul@cyf-kr.edu.pl, Areczuk, Anna1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Apr2024, Vol. 29 Issue 8, p1707. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT 1 October 2022 168
Autor:
Korus, Anna, Korus, Jarosław
Publikováno v:
Agriculture; Basel; Oct2024, Vol. 14 Issue 10, p1784, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT January 2019 99:476-482
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT October 2017 84:143-150