Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Korumilli Tarangini"'
Publikováno v:
Hybrid Advances, Vol 2, Iss , Pp 100020- (2023)
Natural fibers like cotton, silk and wool are used for multipurpose applications ranging from clothing, healthcare and biomedical uses. Compared to synthetic fibers, natural fibers have disadvantages like low strength, low durability, and are sensiti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d9d42ec69bd242978f7daf9c8da416d2
Publikováno v:
eFood, Vol 3, Iss 5, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract This paper studied the effects of sericin‐based edible coating material on the quality and shelf‐life of tomatoes over 40 days of storage at 25°C and relative humidity of 70%. The key constituents of the coating material are sericin (1.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ff83a160edb443e9087c77a6b599310
Autor:
Korumilli Tarangini, Susmita Mishra
Publikováno v:
Biotechnology Reports, Vol 4, Iss C, Pp 139-146 (2014)
In this study, optimization of production parameters influencing melanin production in an economical fruit waste extract was attempted using a garden soil isolate (Bacillus safensis). Taguchi approach was adopted for screening of critical parameters
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c07a2dd066ba493eb2c2c863f528f647
Autor:
Korumilli Tarangini, Susmita Mishra
Publikováno v:
Iranian Journal of Chemistry & Chemical Engineering, Vol 33, Iss 3, Pp 89-99 (2014)
Fruit waste extract was selected as the sole substrate for carotenoid production and the effect of parameters like pH, temperature and agitation have been studied. A two-step simple sequential strategy was employed for the optimization of carotenoid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d2d8b8b545c4e64be1df00194667646
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Hybrid Advances April 2023 2
Autor:
Bala Krishnan, Navina, Kulakkunnath, Keshav Huthaash, Velmurugan, Nandha Kumar, Korumilli, Tarangini
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology August 2023
Autor:
Rao, K. Jagajjanani, Kumaravel, Varuna, Pownraj, Ishwarya, Saha, Krituparna, Korumilli, Tarangini, Sadasivam, Senthil Kumar
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 20 December 2022 380 Part 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Nanoclay-Based Sustainable Materials 2024:467-485