Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Korumilli Tarangini"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Hybrid Advances April 2023 2
Autor:
Bala Krishnan, Navina, Kulakkunnath, Keshav Huthaash, Velmurugan, Nandha Kumar, Korumilli, Tarangini
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology August 2023
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rao, K. Jagajjanani, Kumaravel, Varuna, Pownraj, Ishwarya, Saha, Krituparna, Korumilli, Tarangini, Sadasivam, Senthil Kumar
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 20 December 2022 380 Part 2
Publikováno v:
Hybrid Advances, Vol 2, Iss , Pp 100020- (2023)
Natural fibers like cotton, silk and wool are used for multipurpose applications ranging from clothing, healthcare and biomedical uses. Compared to synthetic fibers, natural fibers have disadvantages like low strength, low durability, and are sensiti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d9d42ec69bd242978f7daf9c8da416d2
Publikováno v:
eFood, Vol 3, Iss 5, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract This paper studied the effects of sericin‐based edible coating material on the quality and shelf‐life of tomatoes over 40 days of storage at 25°C and relative humidity of 70%. The key constituents of the coating material are sericin (1.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ff83a160edb443e9087c77a6b599310
Publikováno v:
Food Biophysics; Dec2024, Vol. 19 Issue 4, p1147-1156, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Nanoclay-Based Sustainable Materials 2024:467-485