Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Korukonda, Jagajjanani Rao"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
eFood, Vol 3, Iss 5, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract This paper studied the effects of sericin‐based edible coating material on the quality and shelf‐life of tomatoes over 40 days of storage at 25°C and relative humidity of 70%. The key constituents of the coating material are sericin (1.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ff83a160edb443e9087c77a6b599310
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Korumilli, Tarangini1, Mishra, Susmita1 drktarangini@veltech.edu.in, Korukonda, Jagajjanani Rao2 k.tarangini@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Biochemical Technology. 2020, Vol. 11 Issue 1, p25-31. 7p. 1 Color Photograph, 3 Charts, 3 Graphs.