Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Korosteleva LA"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Zhidong1 (AUTHOR), Huang, Chunyan2 (AUTHOR), Du, Bangmian2 (AUTHOR), Xie, Chengjia3 (AUTHOR), Jiang, Ling4 (AUTHOR), Tang, Susu5 (AUTHOR) tangsusu@njtech.edu.cn, Xu, Xian2 (AUTHOR) xuxian@njnu.edu.cn
Publikováno v:
3 Biotech. 9/29/2022, Vol. 12 Issue 11, p1-10. 10p.
Publikováno v:
Biodegradation; Apr2022, Vol. 33 Issue 2, p195-206, 12p
Autor:
Cogan, Timothy M., Goerges, Stefanie, Gelsomino, Roberto, Larpin, Sandra, Hohenegger, Markus, Bora, Nagamani, Jamet, Emmanuel, Rea, Mary C., Mounier, Jérôme, Vancanneyt, Marc, Guéguen, Micheline, Desmasures, Nathalie, Swings, Jean, Goodfellow, Mike, Ward, Alan C., Sebastiani, Hans, Irlinger, Françoise, Chamba, Jean-François, Beduhn, Ruediger, Scherer, Siegfried
Publikováno v:
Cheese & Microbes; 2014, p219-250, 32p
Publikováno v:
Environmental Chemistry Letters; Sep2011, Vol. 9 Issue 3, p439-445, 7p
Publikováno v:
Biodegradation; Aug2008, Vol. 19 Issue 4, p481-487, 7p, 2 Diagrams, 2 Graphs
Publikováno v:
FEMS Microbiology Letters; Jan2006, Vol. 254 Issue 1, p95-100, 6p, 1 Diagram, 2 Charts, 2 Graphs
Autor:
Brinkmann, U., Babel, W.
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology; 1996, Vol. 45 Issue 1/2, p217-223, 7p
Publikováno v:
Biodegradation; 1998, Vol. 8 Issue 5, p357, 0p
Cheese is a significant part of European culture and its production, both industrial and artisanal, is a significant economic activity. Smear cheeses are one element of that diverse cultural and economic activity. And they are an ecological niche whi