Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Korkmaz, Firdevs"'
Autor:
Coskun, Isa1, Korkmaz, Firdevs2, Altop, Aydin3, Cayan, Huseyin1, Filik, Gokhan4, Sahin, Ahmet1, Samli, Hasan Ersin2 esamli@nku.edu.tr, Erener, Guray3
Publikováno v:
Indian Journal of Animal Research. Dec2017, Vol. 51 Issue 6, p1033-1037. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
KORKMAZ, Firdevs, SOYCAN ÖNENÇ, Sibel
Publikováno v:
Volume: 58, Issue: 1 28-32
Hayvansal Üretim
Hayvansal Üretim
The aim of this study is to reveal the possibility ofpasta, pudding, wafer meal, ice cream- bran mixture, vegetable and yoghurtsoups after determining their crude nutrient components and in vitro metabolic energy values.Samples were for 24 hour incub
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::91c321ff519abc0f2c70b20b44ad9c4d
https://dergipark.org.tr/tr/pub/hayuretim/issue/32630/331509
https://dergipark.org.tr/tr/pub/hayuretim/issue/32630/331509
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Korkmaz, Firdevs
Bu çalışmanın amacı makarna, puding, gofret unu, dondurma-kepek karşımı, sebze ve yoğurt çorbalarının ham besin madde içeriklerinin ve in vitro metabolik enerji değerinin belirlenerek ruminant beslemede kullanılabilirliğini ortaya koy
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::03f1dd5fb24d377014fb24cee7f2beb6
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/668225
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/668225