Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Korbel, Emilie"'
Autor:
Malomar, Robert Thierry, Garcia, Caroline, Gleize, Béatrice, Jury, Vanessa, Korbel, Emilie, Fayolle, Francine
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering November 2024 380
Autor:
Korbel, Emilie
Le séchage est un procédé de transformation largement répandu dans le monde qui permet d'augmenter significativement la durée de conservation des denrées alimentaires et d'apporter une valeur ajoutée aux produits. Le traitement thermique appli
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2014MON20005/document
Autor:
Petiti, Gaelle, Rousselière, Samira, Duchaine, Sibylle, Korbel, Emilie, Cariou, Véronique, Mikhaylin, Sergey, Audebrand, Luc, K.
Publikováno v:
International Food and Agribusiness Management Review
International Food and Agribusiness Management Review, 2022, 25 (5), pp.803-818. ⟨10.22434/IFAMR2021.0154⟩
International Food and Agribusiness Management Review, 2022, 25 (5), pp.803-818. ⟨10.22434/IFAMR2021.0154⟩
International audience; The concept of a circular economy has arisen in response to the problems related to the limits of the dominant linear economic system in contemporary societies and of the finite resources of our planet. The transition from was
Autor:
Petit, Gaëlle, Rousselière, Samira, Duchaine, Sibylle, Korbel, Emilie, Cariou, Véronique, Mikhaylin, Sergey, Audebrand, Luc K.
The concept of a circular economy has arisen in response to the problems related to the limits of the dominant linear economic system in contemporary societies and of the finite resources of our planet. The transition from waste status to a raw mater
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c52d824accd3b0b40780b0ae66e7975b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Korbel, Emilie1 (AUTHOR), Servent, Adrien1 (AUTHOR), Billaud, Catherine2 (AUTHOR), Brat, Pierre1 (AUTHOR) brat@cirad.fr
Publikováno v:
Drying Technology. Oct2013, Vol. 31 Issue 13/14, p1675-1680. 6p. 4 Graphs.
Autor:
Korbel, Emilie, Attal, El-Haddi, Grabulos, Joël, Lluberas, Elena, Durand, Noël, Morel, Gilles, Goli, Thierry, Brat, Pierre
Publikováno v:
Chemical reactions in foods VII. Book of abstracts, 7th International Conference on Chemical Reactions in Food, Prague, Czech Republic, November 14-16, 2012
Mango fruit (Mangifera Indica L.), one the most important tropical fruits, is highly perishable and required therefore to be quickly stabilized. Among the technological solutions, drying appears to be a very promising stabilization solution. The trad
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3631::bbbbb4f649e0c34f11d2c3a5f400b3df
http://agritrop.cirad.fr/567790/
http://agritrop.cirad.fr/567790/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.