Zobrazeno 1 - 10
of 424
pro vyhledávání: '"Kora K"'
Autor:
Falade, Kolawole O., Semon, Mande, Fadairo, Olamide S., Oladunjoye, Adebola O., Orou, Kora K.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2014 39:41-50
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kora, K., Yoshida, T., Fujiwara, K., Yano, N., Kayaki, T., Yokoyama, A., Takita, J., Sakurai, H.
Publikováno v:
In Neuromuscular Disorders October 2023 33 Supplement 1:S124-S124
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Haiming L. Kerr, Kora Krumm, Ian (In‐gi) Lee, Barbara Anderson, Anthony Christiani, Lena Strait, Beatrice A. Breckheimer, Brynn Irwin, Alice (Siyi) Jiang, Artur Rybachok, Amanda Chen, Lucas Caeiro, Elizabeth Dacek, Daniel B. Hall, Caroline H. Kostyla, Laura M. Hales, Tarik M. Soliman, Jose M. Garcia
Publikováno v:
Journal of Cachexia, Sarcopenia and Muscle, Vol 14, Iss 3, Pp 1337-1348 (2023)
Abstract Background Ghrelin is a potential therapy for cachexia due to its orexigenic properties and anabolic effects on muscle and fat. However, its clinical use is limited by the short half‐life of active (acylated) ghrelin (~11 min in humans). E
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac9d84311136480f9b9955df8697e750
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 39:41-50
Functional, physico-chemical properties and FTIR analysis of flours and starches of two African rice cultivars (Transgressive Segregants TGS 3 and TGS 25) were investigated. The TGS 3 showed higher 1000 kernel grain weight (29.55 g), dockage (1.00 g)
Autor:
Kimberly J. Ong, Yadira Tejeda-Saldana, Breanna Duffy, Dwayne Holmes, Kora Kukk, Jo Anne Shatkin
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 14, p 2645 (2023)
As with every new technology, safety demonstration is a critical component of bringing products to market and gaining public acceptance for cultured meat and seafood. This manuscript develops research priorities from the findings of a series of inter
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a405d1e1815a4eaaa434cde12ad77fce
Autor:
Haiming Liu, Pu Zang, Ian (In‐gi) Lee, Barbara Anderson, Anthony Christiani, Lena Strait‐Bodey, Beatrice A. Breckheimer, Mackenzie Storie, Alison Tewnion, Kora Krumm, Theresa Li, Brynn Irwin, Jose M. Garcia
Publikováno v:
Journal of Cachexia, Sarcopenia and Muscle, Vol 12, Iss 5, Pp 1280-1295 (2021)
Abstract Background Ghrelin may ameliorate cancer cachexia (CC) by preventing anorexia, muscle, and fat loss. However, the mechanisms mediating these effects are not fully understood. This study characterizes the pathways involved in muscle mass and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f18374d3966c45f5b413159cf2e388ce