Zobrazeno 1 - 10
of 424
pro vyhledávání: '"Kora, K."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Falade, Kolawole O., Semon, Mande, Fadairo, Olamide S., Oladunjoye, Adebola O., Orou, Kora K.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2014 39:41-50
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kora, K., Yoshida, T., Fujiwara, K., Yano, N., Kayaki, T., Yokoyama, A., Takita, J., Sakurai, H.
Publikováno v:
In Neuromuscular Disorders October 2023 33 Supplement 1:S124-S124
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 39:41-50
Functional, physico-chemical properties and FTIR analysis of flours and starches of two African rice cultivars (Transgressive Segregants TGS 3 and TGS 25) were investigated. The TGS 3 showed higher 1000 kernel grain weight (29.55 g), dockage (1.00 g)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
5th Biennial Conference of the International-Society-for-Bipolar-Disorders -- MAR 14-17, 2012 -- Istanbul, TURKEY
WOS: 000301531000340
Int Soc Bipolar Disorders
WOS: 000301531000340
Int Soc Bipolar Disorders
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3105::1e89ea7e0cc6f2e9724f820ced4b6fd5
https://hdl.handle.net/20.500.12628/2314
https://hdl.handle.net/20.500.12628/2314
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.