Zobrazeno 1 - 10
of 146
pro vyhledávání: '"Koprivnjak, Olivera"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lukić, Igor, Žanetić, Mirella, Jukić Špika, Maja, Lukić, Marina, Koprivnjak, Olivera, Brkić Bubola, Karolina
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 October 2017 232:610-620
Publikováno v:
Foods; Dec2023, Vol. 12 Issue 24, p4473, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2012 132(1):98-103
Autor:
Kraljić, Klara, Žanetić, Mirella, Jukić Špika, Maja, Filipan, Katarina, Butula, Nika, Stuparević, Igor, Koprivnjak, Olivera, Škevin, Dubravka
Endogenous olive enzymes represent a crucial link between fruit composition and the nutritional and sensory characteristics of virgin olive oil. Enzymes such as β-glucosidase, polyphenol oxidase and peroxidase influence the content and composition o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::03b4a93cd0a3a63b12483ac67572cbfb
https://www.bib.irb.hr/1244124
https://www.bib.irb.hr/1244124
Autor:
Menegoz Ursol, Luca, Srbinovska, Ana, Conchione, Chiara, Brkić Bubola, Karolina, Koprivnjak, Olivera, Moret, Sabrina
Olive oils may be contaminated with mineral oil hydrocarbons (MOH) from different sources (on average 10-20 mg/kg), but only few researchers [1] investigated the presence of trace amounts (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d4ebf9b94e3482900ee95418d507780c
https://hdl.handle.net/11390/1235444
https://hdl.handle.net/11390/1235444
Autor:
Koprivnjak, Olivera, Škevin, Dubravka, Valić, Srećko, Majetić, Valerija, Petričević, Sandra, Ljubenkov, Ivica
Publikováno v:
In Food Chemistry 2008 111(1):121-126
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.