Zobrazeno 1 - 10
of 150
pro vyhledávání: '"Koppenol, W."'
Publikováno v:
International Journal of Obesity. Feb2015, Vol. 39 Issue 2, p361-367. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Koppenol, W. H.
Publikováno v:
Química Nova, Vol 21, Iss 3, Pp 326-331 (1998)
Química Nova, Volume: 21, Issue: 3, Pages: 326-331, Published: JUN 1998
Química Nova, Volume: 21, Issue: 3, Pages: 326-331, Published: JUN 1998
Oxyradicals play a tole in several diseases. While for several decades the hydroxyl radical - produced via the Fenton reaction - has been considered the species that initiates oxyradical damage, new findings suggest that much of this damage can be as
Autor:
Trautwein, E., Koppenol, W., A deJong, Hiemstra, H., Vermeer, M., Noakes, M., Luscombe-Marsh, N.
Publikováno v:
In Atherosclerosis August 2018 275:e198-e198
Publikováno v:
In Atherosclerosis August 2018 275:e153-e154
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Koppenol, W. H.
Publikováno v:
Pure and Applied Chemistry, 73 (2)
Muons are short-lived species with an elementary positive or negative charge and a mass 207 times that of the electron. These recommendations concern positive muons, given the short lifetime of negative muons. A positive muon mimics a light hydrogen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bea54b6f0766bf4f52e1949563c5795f
Autor:
Koppenol,W. H.
Publikováno v:
Química Nova v.21 n.3 1998
Química Nova
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Química Nova
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Oxyradicals play a tole in several diseases. While for several decades the hydroxyl radical - produced via the Fenton reaction - has been considered the species that initiates oxyradical damage, new findings suggest that much of this damage can be as
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c6e3f33b2e2d8a7badcf9a2a2345714f
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40421998000300014
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40421998000300014
Autor:
Ras, R. T., Fuchs, D., Koppenol, W. P., Schalkwijk, C. G., Otten-Hofman, A., Garczarek, U., Greyling, A., Wagner, F., Trautwein, E. A.
Publikováno v:
Journal of Nutritional Science; Jan2016, Vol. 5, p1-6, 6p
Autor:
Sargeson, A. M., Mccleverty, J. A., Koppenol, W. H., Arduengo, A. J., Coucovanis, D. N., DE BOLSTER, M. W. G., Kaesz, H. D., Salzer, A., Bergerhoff, G., Casey, J. B., Denti, Gianfranco, DE OLIVEIRA CABRAL, J., Dress, A., ROYO GRACIA, P., Bennett, M. A., Tang, W., Neels, J., Laitinen, R. S., PIROSKA FODOR CSINYI, Meyerstein, D., Yamamoto, A., Reedijk, J., Mackay, K. M., Chin, C. S., Zulu, M. M., Kolotov, V. P., Elding, L. I., Godly, E. W.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3728::36d6c4823a7923c58fd77d72612c70f3
http://hdl.handle.net/11568/30176
http://hdl.handle.net/11568/30176