Zobrazeno 1 - 10
of 317
pro vyhledávání: '"Kopeć W"'
Autor:
Serowik, M., Figiel, A., Nejman, M., Pudlo, A., Chorazyk, D., Kopec, W., Krokosz, D., Rychlicka−Rybska, J.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2018 221:20-28
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering February 2017 194:46-57
Autor:
Kopec, W., Wiliczkiewicz, A., Jamroz, D., Biazik, E., Pudlo, A., Hikawczuk, T., Skiba, T., Korzeniowska, M.
Publikováno v:
In Poultry Science 1 January 2016 95(1):53-61
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Archives of Gerontology and Geriatrics September-October 2014 59(2):485-490
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mazanowska, O., Kamińska, D., Krajewska, M., Żabińska, M., Kopeć, W., Boratyńska, M., Chudoba, P., Patrzalek, D., Klinger, M.
Publikováno v:
In Transplantation Proceedings 2011 43(8):3000-3003
Publikováno v:
In Transplant Immunology January 2008 18(3):203-207
Autor:
Korzeniowska Malgorzata, Kroliczewska Bozena, Kopec Wieslaw, Kirovski Danijela, Rajewska Aleksandra
Publikováno v:
Acta Veterinaria, Vol 74, Iss 1, Pp 71-90 (2024)
The objective of the study was to compare the antioxidative capacity of broiler chicken breast and leg muscles after dietary modulation with selenium (Se) and methionine (Met). Free radical scavenging (ABTS, DPPH) and iron reduction (FRAP) activities
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dbae38bdb70048989ddc436599665f57
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.