Zobrazeno 1 - 10
of 887
pro vyhledávání: '"Kooh P"'
Autor:
A. Safdari Molan, A. Mardaneh
Publikováno v:
آب و توسعه پایدار, Vol 10, Iss 3, Pp 99-108 (2023)
Statistics show that the occurrence of severe and long-term droughts, especially in sensitive and fragile areas of the country has caused severe economic and social losses, and the occurrence of drought, increased dust, storms, and desertification ha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2f5e8c111db45cdb4e7c00e125e18d2
Publikováno v:
Materiale și Cercetări Arheologice, Vol 16, Pp 267-278 (2020)
Adobe constructions are very frequent in dry, hot and desert regions. Due to weather conditions and the availability of suitable resources and earth to make adobes, Kohan Dezh castle, at the foot of Kooh-e Khajeh hill (Sistan region) is among the fir
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8c4ed627d084729aabcd0214527cde4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Mechanical Engineering, Vol 10 (2024)
While high-resolution microscopic techniques are crucial for studying cellular structures in cell biology, obtaining such images from thick 3D engineered tissues remains challenging. In this review, we explore advancements in fluorescence microscopy,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6312f2c34baa443eaacd235a8790f194
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pauline Kooh, Yvonnick Guillois, Michel Federighi, Mathilde Pivette, Anne-Laure Maillard, Ngoc-Du Martin Luong, Estelle Chaix
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 12 (2024)
IntroductionSeveral COVID-19 outbreaks have been reported in meat processing plants in different countries. The aim of this study was to assess the environmental and socio-economic risk factors favouring the transmission of SARS-CoV-2 in meat process
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e46b47214fd4316b6a00e0076f86edd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.