Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Konuray, Gözde"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The consumption of functional foods is very common. For this reason, many products which are probiotic, prebiotic, energy reduced and fat reduced are developed. In this research, physicochemical and microbiological properties of functional kefir, kef
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::298df618d7f9d38c00929f4d960e98ac
Publikováno v:
Volume: 34, Issue: 1 27-36
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Thepresent study aims to evaluate the inhibition effect of microencapsulated probioticculture with prebiotics against two different pathogen enterococci strain. Lactobacillus rhamnosus was used asprobiotic, inulin and fructooligosaccharide (FOS) were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::53929dd60570f9dc3bb1ee8cbe9a1cea
https://dergipark.org.tr/tr/pub/cutarim/issue/47199/481446
https://dergipark.org.tr/tr/pub/cutarim/issue/47199/481446
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 32, Issue: 2 47-60
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Probiyotikler, sağlığa yararlı etkileri nedeniyle çeşitli gıdaürünlerinde kullanılmaktadır. Probiyotik gıdaların üretiminde en fazlakullanılan bakteriler, Lactobacillusve Bifidobacterium gibi laktik asitbakterileri olmasına rağmen bu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::092cb7de95969d21406872cda4a9dd61
https://dergipark.org.tr/tr/pub/cutarim/issue/33827/339917
https://dergipark.org.tr/tr/pub/cutarim/issue/33827/339917
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.