Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Konuşkan, Dilşat Bozdoğan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Saudi Journal of Biological Sciences February 2019 26(2):340-344
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Proximate (lipid, moisture, ash) levels and fatty acid compositions of common cuttlefish (Sepia officinalis) from different geographical areas along the Eastern Mediterranean coasts of Turkey (Fethiye, Antalya, Gazipasa, Anamur, and Iskenderun) were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4723::d6cfafb63ccc3521b6ff373403476c71
https://hdl.handle.net/20.500.12508/1079
https://hdl.handle.net/20.500.12508/1079
Autor:
ASİL, Hasan, KONUŞKAN, Dilşat BOZDOĞAN
Publikováno v:
Mustafa Kemal University Journal of Agricultural Sciences / Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi; 2021, Vol. 26 Issue 3, p670-678, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Gıda, Vol 36, Iss 6, Pp 375-382 (2015)
Volume: 36, Issue: 6 375-382
Gıda
Volume: 36, Issue: 6 375-382
Gıda
Natürel zeytinyağında bulunan uçucu aroma bileşenlerinin, zeytinyağının lezzet ve aroması üzerine etkisi oldukça önemlidir. Zeytinyağında 280’e yakın uçucu bileşen tespit edilmiş olup, bunlardan 70 kadarının aromaya direkt etkis