Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Kondjoyan, Nathalie"'
Autor:
Sandjong Sayon, Donnelle Roline, Fakih, Aya, Mercier, Frederic, Kondjoyan, Nathalie, Beyer, Claudia, Fuchsbauer, Norbert, Meurillon, Maia, Thomopoulos, Rallou, Ratel, Jeremy, Engel, Erwan
Publikováno v:
In Food Research International November 2024 195
Autor:
Roline Sandjong Sayon, Donnelle, Fakih, Aya, Mercier, Frederic, Kondjoyan, Nathalie, Meurillon, Maia, Ratel, Jeremy, Engel, Erwan
Publikováno v:
In Food Research International September 2024 191
Autor:
Sandjong Sayon, Donnelle Roline, Fakih, Aya, Mercier, Frederic, Kondjoyan, Nathalie, Krystalli, Evangelia, Pissaridi, Katerina, Meurillon, Maïa, Thomopoulos, Rallou, Ratel, Jeremy, Engel, Erwan
Publikováno v:
In Food Research International December 2024 198
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ratel, Jérémy, Mercier, Frédéric, Angénieux, Magaly, Kondjoyan, Nathalie, Abouelkaram, Saïd, Blinet, Patrick, Travel, Angélique, Royer, Eric, Baéza-Campone, Elisabeth, Cariou, Ronan, Jondreville, Catherine, Engel, Erwan
Publikováno v:
In Food Chemistry 16 April 2022 374
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giri, Anupam, Khummueng, Weeraya, Mercier, Frédéric, Kondjoyan, Nathalie, Tournayre, Pascal, Meurillon, Maïa, Ratel, Jérémy, Engel, Erwan
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 3 April 2015 1388:217-226
Autor:
Leduc, François, Tournayre, Pascal, Kondjoyan, Nathalie, Mercier, Frédéric, Malle, Pierre, Kol, Ossarath, Berdagué, Jean Louis, Duflos, Guillaume
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 April 2012 131(4):1304-1311
Autor:
Meurillon, Maia, Anderson, Chloé, Angénieux, Magali, Mercier, Frédéric, Kondjoyan, Nathalie, Engel, Erwan
Formulation by adding antioxidants is a promising lever for reducing the formation of heterocyclic aromatic amines (HAAs), incriminated in the development of colorectal cancers. A unique and original method based on medicinal chemistry approaches was
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::85237d8dd274b7068c5eec74aea83159