Zobrazeno 1 - 10
of 307
pro vyhledávání: '"Konca, Yusuf"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cam, Mustafa, Basyigit, Bulent, Alasalvar, Hamza, Yilmaztekin, Murat, Ahhmed, Abdulatef, Sagdic, Osman, Konca, Yusuf, Telci, Isa
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2020 35
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The global population has been increasing and food resources decreasing per capita. To solvehunger and poverty new alternative feed sources should be discovered. The amino acids andfatty acids of various insect species are compared with the compositi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9447::4a71492859e84baa557d370633901f62
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/4c02be55-da3b-4cfe-8590-a10b26393000/oai
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/4c02be55-da3b-4cfe-8590-a10b26393000/oai
Autor:
Konca, Yusuf, Khashan, Saif Ali
Mycotoxins are defined as a group of secondary metabolites that have an acute toxic effect andare considered to have relatively low molecular weights that are produced by a group of fungithat contaminate food or animal feed. There are many mycotoxins
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9447::da72a2098a0858e4b902af24efa75038
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/8caa2478-0e21-4e51-903b-1c3e88a21de4/oai
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/8caa2478-0e21-4e51-903b-1c3e88a21de4/oai
This study was conducted to investigate the effect of stocking density, ascorbic acid (AA),and their interaction on the tonic immobility panting and feather loss in laying hens rearedunder heat stress. In the study, a total of 160 - 58 weeks old layi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9447::956a43f894f74d8cf0c951c7b8cd7f1f
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/14e85f98-2ebd-4845-9c29-1d97c3b79294/oai
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/14e85f98-2ebd-4845-9c29-1d97c3b79294/oai
Heat stress (HS) is a condition characterized by high ambient temperature and humidity. Twothirds of the calves' development takes place in the last two months of pregnancy; during thisrapid growth period of fetus, the stress of the mothers negativel
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9447::51cc26cec6a4fb8c7d939cc3b85ee314
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/1c17cddc-afcb-4729-9b17-e930d8066fd7/oai
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/1c17cddc-afcb-4729-9b17-e930d8066fd7/oai