Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Konan KN"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dodo HW; Department of Food and Animal Sciences, Food Biotechnology Laboratory, Alabama A&M University, Normal, AL 35762, USA. hortense.dodo@email.aamu.eduhortense.dodo@email.aamu.edu, Konan KN, Chen FC, Egnin M, Viquez OM
Publikováno v:
Plant biotechnology journal [Plant Biotechnol J] 2008 Feb; Vol. 6 (2), pp. 135-45. Date of Electronic Publication: 2007 Sep 03.