Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"Komiyama, Claudia Marie"'
Autor:
Eberhart, Bruna de Souza, Komiyama, Claudia Marie, Burbarelli, Maria Fernanda de Castro, Castilho Heiss, Vivian Aparecida Rios, Garcia, Rodrigo Garófallo, Borges, Rafael, Felix, Gisele Aparecida, Cardoso, Claudia Andrea Lima, Braz, Paulo Henrique, Teodoro, Cássia Regina, Serpa, Felipe Cardoso, Gandra, Erika Rosendo de Sena
Publikováno v:
In Toxicon July 2023 230
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
AlephRepositório Institucional da UNESPUniversidade Estadual PaulistaUNESP.
Made available in DSpace on 2014-06-11T19:33:33Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2009-03-13Bitstream added on 2014-06-13T20:25:13Z : No. of bitstreams: 1 komiyama_cm_dr_botfmvz.pdf: 2731486 bytes, checksum: f0ccba696b2148389d8d7f9633
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/104983
Orientador: Ariel Antonio Mendes
Banca: Roberto de Oliveira Roça
Banca: Marcia Regina Boaro Martins
Banca: Hirasilva Borba
Banca: Rodrigo Garófallo Garcia
O objetivo do trabalho foi avaliar as características de qualidades
Banca: Roberto de Oliveira Roça
Banca: Marcia Regina Boaro Martins
Banca: Hirasilva Borba
Banca: Rodrigo Garófallo Garcia
O objetivo do trabalho foi avaliar as características de qualidades
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/104983
Publikováno v:
AlephRepositório Institucional da UNESPUniversidade Estadual PaulistaUNESP.
Made available in DSpace on 2014-06-11T19:28:24Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2006-02-24Bitstream added on 2014-06-13T20:18:07Z : No. of bitstreams: 1 komiyama_cm_me_botfmvz.pdf: 365903 bytes, checksum: 504da196f70e8cb733e0666e246
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/96651
Orientador: Ariel Antonio Mendes
Banca: Roberto de Oliveira Roça
Banca: Edson Gonçalves de Oliveira
It was undertaken two assays aiming to evaluate quality characteristics of broiler pale-colour meat and compare to normal-colour meat
Banca: Roberto de Oliveira Roça
Banca: Edson Gonçalves de Oliveira
It was undertaken two assays aiming to evaluate quality characteristics of broiler pale-colour meat and compare to normal-colour meat
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/96651
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.