Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Komiyama, Cláudia M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Verussa, Guiomar H, Corassa, Anderson, Pina, Douglas S, Ton, A P S, Komiyama, Cláudia M, Teixeira, Alexandre O
Publikováno v:
Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias, Volume: 30, Issue: 1, Pages: 11-20, Published: MAR 2017
Summary Background: the use of semi-purified glycerin in pig diets has been studied as an alternative energy source. Objective: to evaluate growth performance and serum levels of glucose, triglycerides, cholesterol, and urea in pigs fed diets contain
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______618::6370fb328fd7e6d8a1cd2f3430078d76
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0120-06902017000100011&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0120-06902017000100011&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
AlephRepositório Institucional da UNESPUniversidade Estadual PaulistaUNESP.
Made available in DSpace on 2014-06-11T19:33:33Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2009-03-13Bitstream added on 2014-06-13T20:25:13Z : No. of bitstreams: 1 komiyama_cm_dr_botfmvz.pdf: 2731486 bytes, checksum: f0ccba696b2148389d8d7f9633
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/104983
Orientador: Ariel Antonio Mendes
Banca: Roberto de Oliveira Roça
Banca: Marcia Regina Boaro Martins
Banca: Hirasilva Borba
Banca: Rodrigo Garófallo Garcia
O objetivo do trabalho foi avaliar as características de qualidades
Banca: Roberto de Oliveira Roça
Banca: Marcia Regina Boaro Martins
Banca: Hirasilva Borba
Banca: Rodrigo Garófallo Garcia
O objetivo do trabalho foi avaliar as características de qualidades
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/104983
Publikováno v:
AlephRepositório Institucional da UNESPUniversidade Estadual PaulistaUNESP.
Made available in DSpace on 2014-06-11T19:28:24Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2006-02-24Bitstream added on 2014-06-13T20:18:07Z : No. of bitstreams: 1 komiyama_cm_me_botfmvz.pdf: 365903 bytes, checksum: 504da196f70e8cb733e0666e246
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/96651
Orientador: Ariel Antonio Mendes
Banca: Roberto de Oliveira Roça
Banca: Edson Gonçalves de Oliveira
It was undertaken two assays aiming to evaluate quality characteristics of broiler pale-colour meat and compare to normal-colour meat
Banca: Roberto de Oliveira Roça
Banca: Edson Gonçalves de Oliveira
It was undertaken two assays aiming to evaluate quality characteristics of broiler pale-colour meat and compare to normal-colour meat
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/96651