Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Komitopoulou, E."'
Autor:
Beuchat, L., Komitopoulou, E., Betts, R., Beckers, H., Bourdichon, F., Joosten, H., Fanning, S., ter Kuile, B.
Low-moisture foods and food ingredients, i.e., those appearing to be dry or that have been subjected to a drying process, represent important nutritional constituents of human diets. Some of these foods are naturally low in moisture, such as cereals,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::997a7d6dd5496526c7589c3d4f492909
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/persistence-and-survival-of-pathogens-in-dry-foods-and-dry-food-processing-environments(66faf8c0-607b-40ab-a12f-d77019c6a016).html
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/persistence-and-survival-of-pathogens-in-dry-foods-and-dry-food-processing-environments(66faf8c0-607b-40ab-a12f-d77019c6a016).html
Autor:
Komitopoulou, E.
Publikováno v:
In Food and beverage stability and shelf life 2011:507-523
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Nov2004, Vol. 97 Issue 5, p964-972, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.