Zobrazeno 1 - 10
of 503
pro vyhledávání: '"Komitopoulou, E."'
Autor:
Awad, Abdel Hameed A.1 abed196498@yahoo.com
Publikováno v:
Trakya University Journal of Natural Sciences. Oct2024, Vol. 25 Issue 2, p211-227. 17p.
Autor:
Hosseini, Hedayat1 (AUTHOR), Mahmoudi, Razzagh2,3 (AUTHOR), Pakbin, Babak4 (AUTHOR), Manafi, Leila3 (AUTHOR) leila.manafi11@gmail.com, Hosseini, Setayesh5 (AUTHOR), Pilevar, Zahra6 (AUTHOR), Brück, Wolfram Manuel4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Sep2024, Vol. 12 Issue 9, p6093-6107. 15p.
Autor:
Beuchat, L., Komitopoulou, E., Betts, R., Beckers, H., Bourdichon, F., Joosten, H., Fanning, S., ter Kuile, B.
Low-moisture foods and food ingredients, i.e., those appearing to be dry or that have been subjected to a drying process, represent important nutritional constituents of human diets. Some of these foods are naturally low in moisture, such as cereals,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::997a7d6dd5496526c7589c3d4f492909
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/persistence-and-survival-of-pathogens-in-dry-foods-and-dry-food-processing-environments(66faf8c0-607b-40ab-a12f-d77019c6a016).html
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/persistence-and-survival-of-pathogens-in-dry-foods-and-dry-food-processing-environments(66faf8c0-607b-40ab-a12f-d77019c6a016).html
Autor:
Komitopoulou, E.
Publikováno v:
In Food and beverage stability and shelf life 2011:507-523
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Aug2010, Vol. 109 Issue 2, p505-514, 10p, 1 Diagram, 1 Chart, 3 Graphs
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Nov2004, Vol. 97 Issue 5, p964-972, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fiedler, Gregor1 gregor.fiedler@mri.bund.de, Nöbel, Stefan2 stefan.noebel@mri.bund.de, Matzen, Sönke2, Samtlebe, Meike3 meike.samtlebe@wheyco.de, Franz, Charles M. A. P.1 gregor.fiedler@mri.bund.de
Publikováno v:
Applied Microbiology (2673-8007). Mar2024, Vol. 4 Issue 1, p510-519. 10p.