Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Komeili, Hamid Reza"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
2
of
2
pro vyhledávání:
'"Komeili, Hamid Reza"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Akademický článek
A new mixed bread formula with improved physicochemical properties by using hull-less barley flour at the presence of guar gum and ascorbic acid
Autor:
Sheikholeslami, Zahra
,
Karimi, Mahdi
,
Komeili, Hamid Reza
,
Mahfouzi, Maryam
Publikováno v: In
LWT
July 2018 93:628-633
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Study of Yield and Yield Components of Barley (Hordeum vulgare L.) Under Different Tillage Methods and the Rate of Crop Residues
Autor:
Komeili, Hamid Reza
,
Rezvani Moghadam
,
Ghodsi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::20f44e4a72b26e8fa73d80cbee152a67
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
3
Akademické články
Předmět
2
hull-less barley
2
physico-chemical properties
2
sensory properties
1
baking
1
barley
1
beta-glucan
1
bread
1
fiber
1
flat bread
1
fractions
1
guar gum
1
parameters
1
physical & theoretical chemistry
1
quality
1
rheological properties
1
sensory evaluation
1
vitamin c
Vydavatel
1
academic press inc.
1
elsevier ltd
1
elsevier science bv
Publikováno v
1
lwt
1
lwt - food science & technology
1
lwt-food science and technology
Zdroj
1
Science Citation Index Expanded
1
ScienceDirect
1
OpenAIRE
1
Academic Search Ultimate
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......