Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Komala, Vadabalija Venkata"'
Autor:
Christopher Blanchard, Ali Khoddami, Thomas H. Roberts, Valeria Messina, Komala Vadabalija Venkata, Asgar Farahnaky
Publikováno v:
Critical reviews in food science and nutrition.
Sorghum grain is a staple food for about 500 million people in 30 countries in Africa and Asia. Despite this contribution to global food production, most of the world's sorghum grain, and nearly all in Western countries, is used as animal feed. A com
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ratnavathi, Chamarthy Venkata, Komala, Vadabalija Venkata, Kumar, Bathula Swaroop Vijay, Das, Indra Kanta, Patil, Jagannath Vishnu
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Sep2012, Vol. 92 Issue 12, p2416-2420, 5p