Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Kolodyaznaya, V. A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 48, Iss 4, Pp 22-29 (2018)
Domestic and international experience confirm the expediency of enzymes in meat industry. Enzymes are used for biomodification proposes when it goes about raw materials with the high-content of connective tissue, e.g. chopped semi-finished products,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d34723a28d114e5695c81b0944643da9
Publikováno v:
Russian Journal of General Chemistry; Dec2023, Vol. 93 Issue 13, p3311-3320, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Russian Journal of General Chemistry. Dec2019, Vol. 89 Issue 13, p2827-2834. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yakovleva, E. P.1, Kolodyaznaya, V. A.1, Boikova, I. V.2, Belakhov, V. V.3 chvalery@technion.ac.il
Publikováno v:
Russian Journal of General Chemistry. Dec2018, Vol. 88 Issue 13, p2829-2836. 8p.
Publikováno v:
Russian Journal of General Chemistry; Dec2022, Vol. 92 Issue 13, p3100-3110, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.