Zobrazeno 1 - 10
of 421
pro vyhledávání: '"Kolobanov As"'
Publikováno v:
In Solid State Sciences November 2024 157
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ivan V. Gmoshinski, Mikhail A. Ananyan, Vladimir A. Shipelin, Nikolay A. Riger, Eleonora N. Trushina, Oksana K. Mustafina, Galina V. Guseva, Anastasya S. Balakina, Alexey I. Kolobanov, Sergey A. Khotimchenko, Dmitriy Yu. Ozherelkov
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 11, Iss 2, Pp 232-242 (2023)
Dihydroquercetin (3,5,7,3',4'-pentahydroxy-flavanone) is known for its powerful antioxidant, organ-protective, and antiinflammatory activities that can be applied to heavy-metal intoxication. The present research objective was to evaluate the possibl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a04a86cde56e4416840faa2096125374
Autor:
Vladimir A. Shipelin, Ekaterina A. Skiba, Vera V. Budayeva, Antonina A. Shumakova, Alexey I. Kolobanov, Ilya E. Sokolov, Kirill Z. Maisaya, Galina V. Guseva, Nikita V. Trusov, Alexander G. Masyutin, Yanina A. Delegan, Yulia N. Kocharovskaya, Alexander G. Bogun, Ivan V. Gmoshinski, Sergey A. Khotimchenko, Dmitry B. Nikityuk
Publikováno v:
Nanomaterials, Vol 14, Iss 9, p 768 (2024)
Bacterial nanocellulose (BNC) is being considered as a potential replacement for microcrystalline cellulose as a food additive and a source of dietary fiber due to its unique properties. However, studies on the risks of consuming BNC in food are limi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f2d39830c334b34aaa19f04b684d611
Negative impact assessment on specially protected forest areas during placer gold mining operations.
Autor:
Gula, Konstantin, Golubev, Dmitry, Alexeenko, Alexander, Kolobanov, Konstantin, Kayumov, Nikita
Publikováno v:
BIO Web of Conferences; 11/28/2024, Vol. 145, p1-8, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 8, p 1728 (2023)
Special attention is being paid to the study of amaranth proteins. They are characterized by a high biological value that significantly exceeds those of grain crops. The production of protein concentrate from amaranth flour includes preliminary enzym
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/337d5b4bdc3141ffb5e82f3563236bba
Publikováno v:
Power Technology & Engineering; Jul2024, Vol. 58 Issue 2, p367-376, 10p