Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Koleva, Anna"'
Autor:
Dimitrov Nikolay, Koleva Anna, Simitchiev Apostol, Petrova Todorka, Kakalova Miroslava, Nikolova Milena
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 102, p 01008 (2024)
The incorporation of fiber-rich non-starchy wastes from various industries, into ready-to-eat extrudates, changes their structure and therefore affects their physical properties. The study explored the impact of varying levels of tomato pomace (rangi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/602b2991dbca4a03be8c43277e01bbbc
Autor:
Prasev Ivan, Denkova-Kostova Rositsa, Goranov Bogdan, Denkova Zapryana, Gaytanska Yordanka, Koleva Anna, Kostov Georgi
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 102, p 02004 (2024)
Sourdough starter development includes examination of potential strains of lactic acid bacteria (LAB), propionic acid bacteria and yeasts, selection of suitable strains, development of combinations and examination of the relationships between the str
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66de19ba8fb24fd3a313dfa7a9e2edf7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); May2024, Vol. 14 Issue 10, p4315, 18p
Autor:
ANGELOVA-ROMOVA, Maria, KOLEVA, Anna, ANTOVA, Ginka, ZLATANOV, Magdalen, STOYANOVA, Magdalena, Dobreva, Krasimira, Denev, Panteley, DAMİANOVA, Stanka, ANGELOV, Boyan, STOYANOVA, Albena
Publikováno v:
Volume: 12, Issue: 2 101-111
Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
The chemical composition of seeds from paulownia (Paulownia tomentosa) was investigated. The main components in the triacylglycerol fraction of the oil were linoleic (64.1%), oleic (21.2%) and palmitic acids (7.3%). ?-Tocopherol (approx. 100.0%) pred
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::d2cd244ace33302d92f83d18f1c2a862
https://dergipark.org.tr/tr/pub/trakyafbd/issue/23018/246128
https://dergipark.org.tr/tr/pub/trakyafbd/issue/23018/246128
Publikováno v:
Scientific Works of UFT - Plovdiv; 2019, Vol. 66, p63-70, 8p
Publikováno v:
Scientific Works of UFT - Plovdiv; 2019, Vol. 66, p57-62, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Angelova-Romova, Maria, Koleva, Anna, Antova, Ginka, Zlatanov, Magdalen, Stoyanova, Magdalena, Dobreva, Krasimira, Denev, Panteley
DergiPark: 246128 trakyafbd The chemical composition of seeds from paulownia (Paulownia tomentosa) was investigated. The main components in the triacylglycerol fraction of the oil were linoleic (64.1%), oleic (21.2%) and palmitic acids (7.3%). ?-Toco
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3044::4a2c2be0b16e1218e52c18bfbc2c556e
https://dergipark.org.tr/tr/pub/trakyafbd/issue/23018/246128
https://dergipark.org.tr/tr/pub/trakyafbd/issue/23018/246128