Zobrazeno 1 - 10
of 297
pro vyhledávání: '"Kole B"'
Autor:
Sharma S; ICAR-National Research Centre on Litchi, Muzaffarpur, Bihar, India; ICAR-Indian Institute of Vegetable Research, Varanasi, Uttar Pradesh, India., Oulkar D; ICAR-National Research Centre on Litchi, Muzaffarpur, Bihar, India; ICAR-National Research Centre for Grapes, Pune, Maharashtra, India., Pongener A; ICAR-National Research Centre on Litchi, Muzaffarpur, Bihar, India; ICAR-Indian Agricultural Research Institute, Dhemaji, Assam, India., Singh SK; ICAR-National Research Centre on Litchi, Muzaffarpur, Bihar, India; ICAR-Central Institute for Subtropical Horticulture, Lucknow, Uttar Pradesh, India., Pandey SD; ICAR-National Research Centre on Litchi, Muzaffarpur, Bihar, India., Nath V; ICAR-National Research Centre on Litchi, Muzaffarpur, Bihar, India; ICAR-Indian Agricultural Research Institute, Hazaribagh, Jharkhand, India., Das B; ICAR-National Research Centre on Litchi, Muzaffarpur, Bihar, India. Electronic address: director.nrcl@icar.gov.in., Kole B; Department of Statistics, Mathematics and Computer Application, Bihar Agricultural University, Bhagalpur, Bihar, India., Banerjee K; ICAR-National Research Centre for Grapes, Pune, Maharashtra, India. Electronic address: kbgrape@yahoo.com.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2025 Jan 01; Vol. 462, pp. 140971. Date of Electronic Publication: 2024 Aug 23.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li, Chenchen1 (AUTHOR), Zhang, Junfeng2 (AUTHOR), Pan, Pengcheng1 (AUTHOR), Zhang, Junjie1 (AUTHOR), Hou, Xinyi1 (AUTHOR), Wang, Yan1 (AUTHOR), Chen, Guoping1 (AUTHOR), Muhammad, Pir1 (AUTHOR), Reis, Rui L.3 (AUTHOR), Ding, Lin4,5 (AUTHOR) dinglin@mail.sustech.edu.cn, Wang, Yanli1 (AUTHOR) wangyanli@staff.shu.edu.cn
Publikováno v:
Advanced Science. 6/12/2024, Vol. 11 Issue 22, p1-31. 31p.
Autor:
مجید دوستی میرقا1, محمدرضا زارع بوا2 mzarebavani@asnrukh.ac.ir
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Mar2024, Vol. 20 Issue 145, p149-169. 21p.
Autor:
Kaur, M.1, Gupta, N.2 navjotgupta@pau.edu, Jawandha, S. Kaur1, Gill, P. Singh1, Grewal, S. Kaur3
Publikováno v:
Journal of Agricultural Science & Technology. 2024, Vol. 26 Issue 2, p313-325. 13p.
Autor:
Singh, Sudhir1, Sharma, Swati1 swtsharma92@gmail.com, Panwar, Shreya1, Krishna, Hare1, Singh, S. K.1, Bahadur, Anant1, Behera, T. K.1
Publikováno v:
Vegetable Science. 2024 Special Issue, Vol. 51, p34-42. 9p.
Autor:
Kole B; London, UK.
Publikováno v:
BMJ (Clinical research ed.) [BMJ] 2016 Jul 12; Vol. 354, pp. i3796. Date of Electronic Publication: 2016 Jul 12.