Zobrazeno 1 - 10
of 100
pro vyhledávání: '"Kolawole B"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
World Journal of Environmental Engineering. 6:1-6
This research was carried out to extract and purify phycocyanin from blue algae in Chaohu Lake by utilizing salting out methods. Thus a two-step salting out was performed using Ammonium sulphate, Triammonium citrate, Sodium citrate and Sodium sulfate
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nigerian Quarterly Journal of Hospital Medicine; Vol 20, No 3 (2010); 108-113
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Background: C-reactive protein is an acute-phase proteins, produce in the liver, its release is stimulated by cytokines (interleukin 6 and tumour necrosis factor alpha). Elevated level of it is a risk factor for coronary heart disease. Baseline level
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Diabetes Medicine. Nov2015, Vol. 23 Issue 2, p20-22. 3p.
Publikováno v:
Quality of Life Research. Sep2004, Vol. 13 Issue 7, p1287-1295. 9p.
Publikováno v:
NFS Journal, Vol 27, Iss , Pp 1-12 (2022)
Traditional fermented foods with unique nutritional profiles are affordable and accessible dietary sources that support basic nutritional needs of many communities around the world. Ogi is a fermented combined cereal (Maize/Sorghum/other Millets) -ba
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17466d9f8cce4548a2c1fa22b12db94b
Autor:
Augchararat Klongklaew, Kolawole Banwo, Pornpimon Soodsawaeng, Ashish Christopher, Chartchai Khanongnuch, Dipayan Sarkar, Kalidas Shetty
Publikováno v:
NFS Journal, Vol 27, Iss , Pp 36-46 (2022)
Chickpea is a rich source of dietary protein and human health promoting phenolic bioactives and globally used as food and food ingredients in contemporary and ethnic cuisines. This makes chickpea an excellent target as source of functional food ingre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3302f6207134efdab2add8b726756f1