Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Kolarič, Lukáš"'
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology August 2024 150
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Šimko, Peter1 (AUTHOR) lukas.kolaric@stuba.sk, Kolarič, Lukáš1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Toxins. Jun2022, Vol. 14 Issue 6, pN.PAG-N.PAG. 10p.
Autor:
Kolarič, Lukáš1 (AUTHOR) lukas.kolaric@stuba.sk, Kántorová, Petra1 (AUTHOR), Šimko, Peter1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. May2022, Vol. 27 Issue 9, p2919-2919. 13p.
Autor:
Kolarič, Lukáš1 (AUTHOR) lukas.kolaric@stuba.sk, Šimko, Peter1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jan2022, Vol. 46 Issue 1, p1-10. 10p.
Autor:
Kolarič, Lukáš1 (AUTHOR) lukas.kolaric@stuba.sk, Šimko, Peter1 (AUTHOR) qsimko@stuba.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2021, Vol. 15 Issue 1, p192-198. 7p. 1 Chart, 2 Graphs.
Autor:
Kolarič, Lukáš1 (AUTHOR) lukas.kolaric@stuba.sk, Minarovičová, Lucia1 (AUTHOR), Lauková, Michaela1 (AUTHOR), Karovičová, Jolana1 (AUTHOR), Kohajdová, Zlatica1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Jun2020, Vol. 51 Issue 3, p464-474. 11p.
Autor:
Kolarič, Lukáš1 lukas.kolaric@stuba.sk, Šimko, Peter2 qsimko@stuba.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2020, Vol. 14 Issue 1, p118-124. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Šimko, Peter, Kolarič, Lukáš
Approximately one-third of mankind is chronically exposed to the carcinogenic aflatoxin M1 contained in milk and dairy products and there is no ready to use procedure for decontamination purposes applicable in milk technology. Since β-cyclodextrin i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=sharePrprorg::dd0479353ede4abfcb9d1f6dca0947df