Zobrazeno 1 - 10
of 273
pro vyhledávání: '"Kokumi peptides"'
Autor:
Chang, Jincui a, Feng, Tao a, ⁎, Zhuang, Haining b, Song, Shiqing a, Sun, Min a, Yao, Lingyun a, Wang, Huatian a, Hou, Feina a, Xiong, Jian c, Li, Fan c, Li, Pei c, Zhu, Wenhui d
Publikováno v:
In Journal of Future Foods December 2022 2(4):358-364
Autor:
Li, Yang a, Bi, Jicai a, b, ∗, Lin, Zeyuan a, Yang, Zhen a, Gao, Yueyue a, Ping, Chunyuan a, Chen, Zhuo a, ∗∗
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science June 2023 32
Autor:
Jincui Chang, Tao Feng, Haining Zhuang, Shiqing Song, Min Sun, Lingyun Yao, Huatian Wang, Feina Hou, Jian Xiong, Fan Li, Pei Li, Wenhui Zhu
Publikováno v:
Journal of Future Foods, Vol 2, Iss 4, Pp 358-364 (2022)
Peptides have been used as flavors for decades, however, their tasting mechanism remains not entirely clear. In the present work, 10 kokumi peptides identified in yeast extracts were selected as ligands. Their binding mechanism to calcium-sensitive r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/84cdec1faebc410bae6831c846ebffc6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.