Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Kok, G. J."'
Publikováno v:
Health Promotion International, 2004 Jun 01. 19(2), 141-156.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45152742
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Safety and Toxicity, 301-320
ISSUE=1;STARTPAGE=301;ENDPAGE=320;TITLE=Food Safety and Toxicity
ISSUE=1;STARTPAGE=301;ENDPAGE=320;TITLE=Food Safety and Toxicity
Consumers do not always behave in a way food experts consider healthy or safe. Therefore, interventions have been and will be developed to change dietary behaviors of the population. Based on experiences with other risk behaviors, such as smoking, sy
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::205e2e480a695a6efa448961d9cdfcfe
https://cris.maastrichtuniversity.nl/en/publications/6ffb0ae8-af44-4e49-a6b4-d362d7dc60df
https://cris.maastrichtuniversity.nl/en/publications/6ffb0ae8-af44-4e49-a6b4-d362d7dc60df
Publikováno v:
Food Safety and Toxicity, 101-108
STARTPAGE=101;ENDPAGE=108;TITLE=Food Safety and Toxicity
STARTPAGE=101;ENDPAGE=108;TITLE=Food Safety and Toxicity
Part 1 dealt with the route of food (components) from raw material to the consumer. The relationship between the origin of food and exposure to it or its components has been discussed from chemical, microbiological, and technological points of view.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::fe54b040a689f3d8eb8af04039fbdab0
https://cris.maastrichtuniversity.nl/en/publications/c8d5ac0d-9b89-4bab-a6da-b5dbdee690ca
https://cris.maastrichtuniversity.nl/en/publications/c8d5ac0d-9b89-4bab-a6da-b5dbdee690ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Netherlands Journal of Psychology, 67(2), 21-35. Bohn Stafleu van Loghum
Maastricht University
Maastricht University
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::21750c909b14dbcb91108b3a089595b3
https://cris.maastrichtuniversity.nl/en/publications/ff4376f9-df2b-476a-ac5a-298a1f39c873
https://cris.maastrichtuniversity.nl/en/publications/ff4376f9-df2b-476a-ac5a-298a1f39c873
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Commissaris, C.J.A.M., Jolles, J., Verhey, F.R.J., Ponds, R.W.H.M., Damoiseaux, V., Kok, G. J.
Publikováno v:
Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 24, 144-149. Nederlands Instituut voor Gerontologie (NIG)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::67e08564a15e09beec7c8f7d5f3e4707
https://cris.maastrichtuniversity.nl/en/publications/a69c834a-ea53-47e8-a619-64feae243df4
https://cris.maastrichtuniversity.nl/en/publications/a69c834a-ea53-47e8-a619-64feae243df4