Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Kojima Tokiko"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
NIPPON SHOKUHIN KAGAKU KOGAKU KAISHI. 47:142-147
ゆで麺のMRI法による水分分布測定とゆで上げ後の麺の圧縮試験を行い,物性値に与える水分分布の影響について以下の結果を得た.1) ゆで上げ後の麺の水分分布の経時変化から,ゆで上げ後1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cereal Chemistry; November 2004, Vol. 81 Issue: 6 p746-751, 6p