Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Koitaya, Noriko"'
Publikováno v:
Niigata journal of health and welfare. 8(1):40-49
application/pdf
論文(Article)
The purpose of this study was to clarify whether preventive measures against falling, which leads to bone fractures, should be started in the senile stage or peri-menopausal period, when the bone mass decreas
論文(Article)
The purpose of this study was to clarify whether preventive measures against falling, which leads to bone fractures, should be started in the senile stage or peri-menopausal period, when the bone mass decreas
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Koitaya, Noriko, Sekiguchi, Mariko, Tousen, Yuko, Nishide, Yoriko, Morita, Akemi, Yamauchi, Jun, Gando, Yuko, Miyachi, Motohiko, Aoki, Mami, Komatsu, Miho, Watanabe, Fumiko, Morishita, Koji, Ishimi, Yoshiko
Publikováno v:
Journal of Bone & Mineral Metabolism; Mar2014, Vol. 32 Issue 2, p142-150, 9p
Autor:
Kato, Yuichiro, Ishikawa-Takata, Kazuko, Yasaku, Kyoko, Koitaya, Noriko, Okawa, Yayoi, Kawakami, Osamu, Ohta, Toshiki
Publikováno v:
Geriatrics & Gerontology International; Sep2005, Vol. 5 Issue 3, p176-181, 6p, 3 Charts, 1 Graph
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tousen Y; National Institute of Health and Nutrition, National Institutes of Biomedical Innovation, Health and Nutrition., Mizushima R; National Institute of Health and Nutrition, National Institutes of Biomedical Innovation, Health and Nutrition., Koitaya N; Faculty of Nutritional Sciences, Tohto University., Kurotani K; National Institute of Health and Nutrition, National Institutes of Biomedical Innovation, Health and Nutrition.; Faculty of Food and Health Sciences, Showa Women's University., Nishihira J; Department of Medical Management and Informatics, Hokkaido Information University., Maeda-Yamamoto M; National Agriculture and Food Research Organization (NARO)., Takimoto H; National Institute of Health and Nutrition, National Institutes of Biomedical Innovation, Health and Nutrition.
Publikováno v:
[Nihon koshu eisei zasshi] Japanese journal of public health [Nihon Koshu Eisei Zasshi] 2022 May 24; Vol. 69 (5), pp. 368-382. Date of Electronic Publication: 2022 Mar 16.