Zobrazeno 1 - 10
of 616
pro vyhledávání: '"Koidis P"'
Autor:
Nikolaos Ziozios, Eleana Kontonasaki, Kantiranis Nikolaos, Papadopoulou Lambrini, Papadogiannis Yiannis, Koidis Petros
Publikováno v:
Ceramics-Silikáty, Vol 61, Iss 2, Pp 81-90 (2017)
The purpose of this in vitro study was to investigate the mechanical response of zirconia ceramic during torsional, bending and vibrational loading, before and after aging and surface treatments. Three types of loading where imposed upon zirconia spe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc63bbaed4644c16beef508729eb01b3
Autor:
Kontonasaki E., Bakopoulou A., Theocharidou A., Theodorou G. S., Papadopoulou L., Kantiranis N., Bousnaki M., Chatzichristou C., Papachristou E., Paraskevopoulos K.M., Koidis P.
Publikováno v:
Balkan Journal of Dental Medicine, Vol 19, Iss 2, Pp 75-85 (2015)
New emerging approaches in tissue engineering include incorporation of metal ions involved in various metabolic processes, such as Cu, Zn, Si into bioceramic scaffolds for enhanced cell growth and differentiation of specific cell types. The aim of th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f234e03e293d4e029c0de84e69eb268c
Autor:
Manda Marianthi, Moschakis Nikolaos, Konstantinidis Avraam, Christophilos Demetrios, Papadopoulou Lambrini, Koidis Petros, Aifantis Elias
Publikováno v:
Journal of the Mechanical Behavior of Materials, Vol 21, Iss 1-2, Pp 41-46 (2012)
The purpose of this short communication is to report on some micro/nanoscale aspects of the mechanical behavior of dental porcelain. Specimens were characterized by micro-Raman spectroscopy and scanning electron microscopy (SEM) coupled with energy d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d48f1e6425e14362837543997a56fc60
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 109, Iss , Pp 105793- (2023)
The health of the general population is one of the various factors at stake in the 2020′s generation: food security, safety, nutrition, and responsible, sustainable production and consumption are also part of the priorities of governments and enter
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c55f233b74c74724a4acf59552b0addb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 6, p 846 (2024)
Routine, remote, and process analysis for foodstuffs is gaining attention and can provide more confidence for the food supply chain. A new generation of rapid methods is emerging both in the literature and in industry based on spectroscopy coupled wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f47c772d272e42618c11a3efe83d39a5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.