Zobrazeno 1 - 10
of 143
pro vyhledávání: '"Kohlus, R."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering November 2015 165:166-171
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering August 2013 117(3):316-325
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fysun, O., Anzmann, T., Kleesattel, A., Gschwind, P., Rauschnabel, J., Kohlus, R., Langowski, H.-C.
The accumulation of unwanted deposits in food-processing equipment may cause significant production downtime, add to expenses for cleaning agents and wastewater disposal, as well as food contamination. Nuclear magnetic resonance (NMR) is considered a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::077be8a1dfa217822b66b156bc4741aa
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/259611
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/259611
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.