Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Kohli, Nandita"'
Autor:
Kohli, Nandita1, Crisp, Zeni2, Riordan, Rebekah2, Li, Michael1, Alaniz, Robert C.2 alaniz@medicine.tamhsc.edu, Jayaraman, Arul1,2 arulj@tamu.edu
Publikováno v:
PLoS ONE. 1/17/2018, Vol. 13 Issue 1, p1-19. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ming Zhang1, Fan Yang2, Pasupuleti, Sasikiran1, Jun Kyun Oh3, Kohli, Nandita1, I.-Syuan Lee1, Perez, Keila4, Verkhoturov, Stanislav V.2, Schweikert, Emile A.2, Jayaraman, Arul1, Cisneros-Zevallos, Luis5, Akbulut, Mustafa1,3 makbulut@tamu.ed
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. Aug2014, Vol. 185, p73-81. 9p.
Autor:
Zhang M; Artie McFerrin Department of Chemical Engineering, Texas A&M University, College Station, TX 77843-3122., Yang F; Department of Chemistry, Texas A&M University, College Station, Texas 77943-3144., Pasupuleti S; Artie McFerrin Department of Chemical Engineering, Texas A&M University, College Station, TX 77843-3122., Oh JK; Department of Materials Science and Engineering, Texas A&M University, College Station, TX 77843-3003., Kohli N; Artie McFerrin Department of Chemical Engineering, Texas A&M University, College Station, TX 77843-3122., Lee IS; Artie McFerrin Department of Chemical Engineering, Texas A&M University, College Station, TX 77843-3122., Perez K; Department of Nutrition and Food Science, Texas A&M University, College Station, TX 77843-2253., Verkhoturov SV; Department of Chemistry, Texas A&M University, College Station, Texas 77943-3144., Schweikert EA; Department of Chemistry, Texas A&M University, College Station, Texas 77943-3144., Jayaraman A; Artie McFerrin Department of Chemical Engineering, Texas A&M University, College Station, TX 77843-3122., Cisneros-Zevallos L; Department of Horticultural Sciences, Texas A&M University, College Station, TX 77843-3244., Akbulut M; Artie McFerrin Department of Chemical Engineering, Texas A&M University, College Station, TX 77843-3122; Department of Materials Science and Engineering, Texas A&M University, College Station, TX 77843-3003. Electronic address: makbulut@tamu.ed.
Publikováno v:
International journal of food microbiology [Int J Food Microbiol] 2014 Aug 18; Vol. 185, pp. 73-81. Date of Electronic Publication: 2014 Jun 02.