Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Kohiyama, Cássia Yumie"'
Autor:
da Silva Bomfim, Natália1,2 (AUTHOR), Kohiyama, Cássia Yumie1 (AUTHOR), Nakasugi, Lydiana Pollis1 (AUTHOR), Nerilo, Samuel Botião3 (AUTHOR), Mossini, Simone Aparecida Galerani1 (AUTHOR), Romoli, Jéssica Cristina Zoratto1 (AUTHOR), Graton Mikcha, Jane Martha4 (AUTHOR), Abreu Filho, Benício Alves de5 (AUTHOR), Machinski Jr, Miguel1 (AUTHOR) mmjunior@uem.br
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Jan2020, Vol. 37 Issue 1, p153-161. 9p. 1 Diagram, 3 Charts, 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mossini, Simone Aparecida Galerani, Tomoike, Caroline, Kohiyama, Cássia Yumie, Yamada, Sérgio Seiji, Silva, Sandra Regina Bin, Garcia, Lourdes Botelho, Tognim, Maria Cristina Bronharo, Bando, Érika, Nishiyama, Paula
Publikováno v:
Health Surveillance under Debate: Society, Science & Technology ; Vol. 2 No. 3 (2014): August; 37-43
Vigilancia en Salud en Debate: Sociedad, Ciencia y Tecnología; Vol. 2 Núm. 3 (2014): Agosto; 37-43
Vigil Sanit Debate, Rio de Janeiro; v. 2 n. 3 (2014): Agosto; 37-43
Vigilância Sanitária em Debate
Fundação Oswaldo Cruz (Fiocruz)
instacron:FIOCRUZ
Vigilancia en Salud en Debate: Sociedad, Ciencia y Tecnología; Vol. 2 Núm. 3 (2014): Agosto; 37-43
Vigil Sanit Debate, Rio de Janeiro; v. 2 n. 3 (2014): Agosto; 37-43
Vigilância Sanitária em Debate
Fundação Oswaldo Cruz (Fiocruz)
instacron:FIOCRUZ
There are rules and regulations for assessment of water quality services in ambulatory care unit and specific recommendations for the procedures performed in intensive care units (ICU) services. An exploratory study was conducted at hemodialysis equi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::5a03c6bc78d9635eda072a0e2ecb8a71
https://visaemdebate.incqs.fiocruz.br/index.php/visaemdebate/article/view/205
https://visaemdebate.incqs.fiocruz.br/index.php/visaemdebate/article/view/205
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yamamoto-Ribeiro MM; Department of Basic Health Sciences, State University of Maringá, Maringá 87020-900, Brazil., Grespan R, Kohiyama CY, Ferreira FD, Mossini SA, Silva EL, Filho BA, Mikcha JM, Machinski M Jr
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2013 Dec 01; Vol. 141 (3), pp. 3147-52. Date of Electronic Publication: 2013 Jun 10.