Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"Kohajdová, Z."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kohajdová, Z.
Publikováno v:
In Current Developments in Biotechnology and Bioengineering 2017:91-117
Publikováno v:
In Fermented Foods in Health and Disease Prevention 2017:417-432
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Acevedo, F., Alonso, E., Alvarenga, V.O., Aroca, G., Campagnollo, F.B., Chaves, R.D., Cruz, J.M., de Carvalho, J.C., Deive, F.J., de Matos, M.E., de Pinho Monteiro, A., Díaz, M., Dussap, C.-G., Estévez, N., Estevinho, L.M., Fuciños, C., Fuciños, P., González, R., Gschaedler Mathis, A.C., Joshi, V.K., Kohajdová, Z., Koutinas, A.A., Lebert, A., Ledesma, E., Li, Q., Liu, C., Medeiros, A.B.P., Mendes-Faia, A., Mendes-Ferreira, A., Moldes, A.B., Oliveira, J.M., Oteiza, J.M., Pastrana, L., Pereira, A.P., Pereira, L., Piggott, J.R., Poughon, L., Rendueles, M., Rodríguez Amado, I., Rodriguez Caturla, M.Y., Rúa, M.L., Sanromán, M.A., Sant'Ana, A.S., Shah, N.N., Sharma, S., Singhal, R.S., Soccol, C.R., Tang, K., Thakur, A.D., Troncoso, R., Vecino, X., Wang, J.
Publikováno v:
In Current Developments in Biotechnology and Bioengineering 2017:xiii-xv
Autor:
Abriouel, H., Aguilera, Y., Amigo, L., Beena, D.J., Benítez-Páez, A., Benítez, V., Benomar, N., Bou, R., Cerezo, A.B., Chung, S.H., Ciesarová, Z., Coda, R., Cofrades, S., Coton, M., Curiel, J.A., Daniel, N., De Freitas, V., de las Rivas, B., Diana, M., Escalante, A., Esteban-Torres, M., Fernandes, I., Fernandez, M.A., Figueroa, L.M., Frias, J., Gálvez, A., Garcia-Parrilla, M.C., Gobbetti, M., Gómez-Guillén, M.C., González-SanJosé, M.L., Gürsoy, O., Gutiérrez-Uribe, J.A., Hernández-Ledesma, B., Ismail, B., Jeong, J.-K., Jiménez-Colmenero, F., Karovičová, J., Kesenkaş, H., Kim, D.-H., Kim, H.-Y., Kim, M., Knapp, C.W., Kohajdová, Z., Landete, J.M., Le Barz, M., López de Felipe, F., López-Caballero, M.E., López-Expósito, I., Magala, M., Mani, V., Marette, A., Martín-Cabrejas, M.A., Martín-del-Campo, S.T., Martínez-Álvarez, O., Martinez-Villaluenga, C., Martín, J.F., Mas, A., Mateus, N., Mikušová, L., Ming, L.C., Miralles, B., Montero, P., Muñoz, R., Nampoothiri, K.M., Özbaş, H., Park, K.-Y., Patel, S., Peñas, E., Peres, C., Peres, C.M., Pérez-Gregorio, R., Picard-Deland, É., Quílez, J., Reiter, R.J., Reverón, I., Rizzello, C.G., Rodríguez, H., Rodríguez, P.M., Ryan, E.P., Santamaría, L., Sanz, Y., Schmid, A., Shukla, S., Simon Sarkadi, L., Soares, S., Surma, M., Torija, M.J., Troncoso, A.M., Valls-Bellés, V., Vasanthakumari, D.S., Walther, B., Wilburn, J.R., Xavier Malcata, F., Zielińska, D., Zieliński, H.
Publikováno v:
In Fermented Foods in Health and Disease Prevention 2017:xxi-xxiv
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.