Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Koh, Xiu Pei"'
Autor:
Lu, Yanhong, Cheung, Shunyan, Koh, Xiu Pei, Xia, Xiaomin, Jing, Hongmei, Lee, Puiyin, Kao, Shuh-Ji, Gan, Jianping, Dai, Minhan, Liu, Hongbin
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 15 December 2023 904
Autor:
Shah Mukim Uddin, Fatimah Ibrahim, Abkar Ahmed Sayad, Aung Thiha, Koh Xiu Pei, Mas S. Mohktar, Uda Hashim, Jongman Cho, Kwai Lin Thong
Publikováno v:
Sensors, Vol 15, Iss 3, Pp 5376-5389 (2015)
In recent years, many improvements have been made in foodborne pathogen detection methods to reduce the impact of food contamination. Several rapid methods have been developed with biosensor devices to improve the way of performing pathogen detection
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b3c826866104822aefbedd823175197
Autor:
Chiou, Chien-Shun, Izumiya, Hidemasa, Thong, Kwai Lin, Larsson, Jonas T., Liang, Shiu-Yun, Kim, Junyoung, Koh, Xiu Pei
Publikováno v:
In International Journal of Medical Microbiology December 2013 303(8):678-684
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shah Mukim Uddin, Abkar Sayad, Fatimah Ibrahim, Marc J. Madou, Koh Xiu Pei, Mas S. Mohktar, Kwai Lin Thong
Publikováno v:
Sensors and Actuators B: Chemical. 227:600-609
Salmonellosis is one of the most common foodborne diseases caused by the genus Salmonella and is considered to be a significant global health concern. Therefore, the development of effective techniques for rapidly detecting Salmonella is fundamental
Autor:
Mas S. Mohktar, Shah Mukim Uddin, Fatimah Ibrahim, Kwai Lin Thong, Koh Xiu Pei, Jongman Cho, Aung Thiha, Abkar Sayad, Uda Hashim
Publikováno v:
Sensors (Basel, Switzerland)
Sensors
Volume 15
Issue 3
Pages 5376-5389
Sensors, Vol 15, Iss 3, Pp 5376-5389 (2015)
Sensors
Volume 15
Issue 3
Pages 5376-5389
Sensors, Vol 15, Iss 3, Pp 5376-5389 (2015)
In recent years, many improvements have been made in foodborne pathogen detection methods to reduce the impact of food contamination. Several rapid methods have been developed with biosensor devices to improve the way of performing pathogen detection
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Uddin, Shah Mukim, Ibrahim, Fatimah, Sayad, Abkar Ahmed, Thiha, Aung, Koh Xiu Pei, Mohktar, Mas S., Hashim, Uda, Jongman Cho, Kwai Lin Thong
Publikováno v:
Sensors (14248220); 2015, Vol. 15 Issue 3, p5376-5389, 14p