Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Kogiannou D"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Kogiannou, D, Alexi, N, Oikonomopoulou, I, Kalogeropoulos, N & Grigorakis, K 2018, Effects of cooking in the nutritional values of gilthead sea bream ( sparus aurata ) and meagre ( argyrosomus regius ) . in Proceedings of the 3rd International Congress on Applied Ichthyology & Aquatic Environment . pp. 304-307, HydroMediT 2018: 3rd International Congress on Applied Ichthyology & Aquatic Environment, Volos, Greece, 08/11/2018 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::ff5c47d538d285aafd9c35585c50160c
https://pure.au.dk/portal/da/publications/effects-of-cooking-in-the-nutritional-values-of-gilthead-sea-bream-sparus-aurata-and-meagre-argyrosomus-regius(c8c979de-f719-4c78-a42c-05906e48bbc5).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/effects-of-cooking-in-the-nutritional-values-of-gilthead-sea-bream-sparus-aurata-and-meagre-argyrosomus-regius(c8c979de-f719-4c78-a42c-05906e48bbc5).html
The therapeutic effect of a compound mixture containing mainly caprylic acid (200 mg/ kg fish), was evaluated in Sparicotyle chrysophrii-infected gilthead sea bream, Sparus aurata (197 g). The trial was carried out in a challenge environment at high
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::b428f07641ff305a6ea9ef3ddbcb063d
https://www.bib.irb.hr/905901
https://www.bib.irb.hr/905901
Publikováno v:
Aquaculture Europe 16. Food for thought
Aquaculture Europe 16. Food for thought, Sep 2016, Edinburgh, United Kingdom. 1146 p., 2016, Aquaculture Europe 16. Food for thought
Aquaculture Europe 16. Food for thought, Sep 2016, Edinburgh, United Kingdom., 1146 p., 2016, Aquaculture Europe 16. Food for thought
Aquaculture Europe 16. Food for thought, Sep 2016, Edinburgh, United Kingdom. 1146 p., 2016, Aquaculture Europe 16. Food for thought
Aquaculture Europe 16. Food for thought, Sep 2016, Edinburgh, United Kingdom., 1146 p., 2016, Aquaculture Europe 16. Food for thought
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b766dbee3457fa1527feca0ce9c674a2
https://hal.inrae.fr/hal-02741174
https://hal.inrae.fr/hal-02741174
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.