Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Kogiannou, Dimitra"'
Autor:
Kotsiri, Mado, Kleidas, Ioannis, Kogiannou, Dimitra, Vryonides, Katerina, Papadouli, Christina, Golomazou, Eleni, Rigos, George
Publikováno v:
In Chemosphere September 2024 364
Autor:
Kogiannou, Dimitra, Nikoloudaki, Chrysanthi, Valsamidi, Vasilia, Kotsiri, Mado, Golomazou, Eleni, Rigos, George
Publikováno v:
In Aquaculture 15 December 2023 577
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kogiannou, Dimitra1 (AUTHOR) dkogiannou@hcmr.gr, Nikoloudaki, Chrysanthi1 (AUTHOR), Katharios, Pantelis2 (AUTHOR), Triga, Adriana2 (AUTHOR), Rigos, George1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Veterinary Medicine & Science. May2021, Vol. 7 Issue 3, p987-997. 11p.
Autor:
Grigorakis Kriton, Kogiannou Dimitra, Genevieve Corraze, Pérez-Sánchez Jaume, Agnes Adorjan, J. Sándor Zsuzsanna
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2018 (2018)
The present study aimed to evaluate whether the total or high substitution of fish meal (FM) and fish oil (FO) by sustainable plant raw materials (plant meal and oils) in long-term feeding for rainbow trout, gilthead sea bream, and common carp can re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/064a8ddaffbb4876bd756f583b58ad2f
Autor:
Kaliora, Andriana C., Kogiannou, Dimitra A.A., Kefalas, Panagiotis, Papassideri, Issidora S., Kalogeropoulos, Nick
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 January 2014 142:233-241
Autor:
Kogiannou, Dimitra A.A., Kalogeropoulos, Nick, Kefalas, Panagiotis, Polissiou, Moschos G., Kaliora, Andriana C.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology November 2013 61:152-159
Publikováno v:
Foods; Feb2023, Vol. 12 Issue 3, p505, 17p