Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Kodranov, Igor D."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pastor, Ferenc T., Dojčinović, Biljana P., Kodranov, Igor D., Gorjanović, Stanislava Ž., Ivanović, Tijana, Popović, Daniela Ž., Miladinović, Jelena
Publikováno v:
Electroanalysis; Jan2024, Vol. 36 Issue 1, p1-11, 11p
Autor:
Pergal, Marija V.1 (AUTHOR) marija.pergal@gmail.com, Kodranov, Igor D.2 (AUTHOR), Pergal, Miodrag M.2 (AUTHOR), Avdin, Viacheslav V.3 (AUTHOR), Manojlović, Dragan D.2,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Environmental Science & Health. Part B. Pesticides, Food Contaminants & Agricultural Wastes. 2020, Vol. 55 Issue 12, p1069-1079. 11p.
Autor:
Mihajlo, Jakanovski M., Kodranov, Igor D., Milojković-Opsenica, Dušanka, Milica, Jovetić S., Kristina, Lazarević B.
Publikováno v:
FoodEnTwin Symposium: Novel analytical approaches in food and environmental sciences, Book of Abstracts, June 16-18, 2021, Belgrade, Serbia
Over the past few years, fermented garlic and its extracts have been increasingly used in cooking and in the daily diet due to their specific taste, nutritional composition and health benefits. The fermentation process is performed by heat treatment
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1e35a641f51b9059da8a9f25b2629e9c
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_5230
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_5230
Autor:
Pergal, M.V., Gojgić-Cvijović, Gordana D., Kodranov, Igor D., Manojlović, Dragan D., Špírková, M.
Publikováno v:
Book of Abstracts 21st; European Meeting on Environmental Chemistry
The first series of polyurethane network nanocomposites (PUNN) was prepared by in situ polymerization [1,2] from poly(dimethylsiloxane)-based prepolymer as the soft segment and 4,4’-methylene diphenyldiisocyanate and hyperbranched polyester of the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4206::0e50bd7fdbf39f33368e914747f7496f
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_4926
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_4926
Publikováno v:
Book of Abstracts 21st; European Meeting on Environmental Chemistry
Drinking water and wastewater treatment facilities often have a chemical oxidationstep for disinfection, the removal of organic micropollutants, color removal and taste andodor control. Among the most commonly used oxidants are chlorine dioxide (ClO2
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4206::6f793d4a4f2596e6f81259644ae5a38e
http://cherry.chem.bg.ac.rs/bitstream/id/29057/EMEC21_128.pdf
http://cherry.chem.bg.ac.rs/bitstream/id/29057/EMEC21_128.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.