Zobrazeno 1 - 10
of 140
pro vyhledávání: '"Kodad, Ossama"'
Autor:
Kodad, Ossama1 osama.kodad@yahoo.es, Fernandez-Cuesta, Alvaro2, Velasco, Leonardo2, Estopañán, Gloria3, El Baji, Mina1, Martínez-García, Pedro José4, Martínez-Gómez, Pedro4, i Company, Rafel Socias5
Publikováno v:
Seeds (2674-1024). Dec2022, Vol. 1 Issue 4, p260-270. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Horticultural Science & Technology; Apr2025, Vol. 12 Issue 2, p211-220, 10p
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 183, p 03004 (2020)
The aim of the present work was the evaluation of genotype and year effects on some physico-chemical parameters of five sweet cherries grown in Middle Atlas of Morocco. The analysis of variance showed significant effects of the genotype, year and the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/457304956cb54e348d300af645df3e9e
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 183, p 03003 (2020)
Morocco is country concerned by climate warming, phenomenon affecting fruit tree phenology and yield. The present study aims at evaluating blooming and maturity date, fruit weight and yield of two peach varieties grown under Sais Valley conditions du
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22bb2e8b3e2a4f68a55759d995cea7ab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gouta Hassouna, Kodad Ossama, En-Nahli Said, El Baji Mina, Matrínez-García Pedro José, Chakouh Khaoula, Martínez-Gómez Pedro
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
The main physicochemical traits of almond kernel were determined in 26 selected local almond [Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb, syn. P. amygdalus (L.) Batsch] seedlings grown in four localities under two different agro-ecological systems, Mountains (A
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fb1c1cf4ef86e398f4dadee4d5b006be
http://hdl.handle.net/10261/264661
http://hdl.handle.net/10261/264661
Autor:
Gouta, H., Ksia, E., Laaribi, I., Molino Gahete, Francisco, Estopañan, G., Juan, T., Kodad, Ossama, Martínez-Gómez, P., Martínez-García, P.J.
Publikováno v:
Zaguán: Repositorio Digital de la Universidad de Zaragoza
Universidad de Zaragoza
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
Zaguán. Repositorio Digital de la Universidad de Zaragoza
Repositorio Abierto de la UdL
Universitad de Lleida
Recercat: Dipósit de la Recerca de Catalunya
Universidad de Zaragoza
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
Zaguán. Repositorio Digital de la Universidad de Zaragoza
Repositorio Abierto de la UdL
Universitad de Lleida
Recercat: Dipósit de la Recerca de Catalunya
The aim of this research was to evaluate for the first time protein, oil content, fatty acid profile and sugar composition for the main commercial almond cultivars in Tunisia in comparison to foreigners. Thus, fruits from twelve locals and five intro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4b243de054e2719be231b879e5f60fe2
http://zaguan.unizar.es/record/99113
http://zaguan.unizar.es/record/99113
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kodad, Ossama1 (AUTHOR) osama.kodad@yahoo.es, Lebrigui, Lamyae1 (AUTHOR), El-Amrani, Latifa1 (AUTHOR), Socias i Company, Rafel2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Fruit Science. 2015, Vol. 15 Issue 1, p36-53. 18p.