Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Kodžulović Vesna"'
Publikováno v:
Agroznanje, Vol 18, Iss 2, Pp 75-84 (2017)
The influence of three different commercial yeasts (BDX, BM4X4 and ICV D21) and two different lactic acid bacteria (LAB), on glycerol content in Montenegrin wines Vranac and Kratošija were studied during 2012 vintage. Basic quality parameters of gra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2add165987504ad9a74da240f7e2b62c
Autor:
Maraš Vesna, Tomić Milena, Kodžulović Vesna, Šućur Sanja, Raičević Jovana, Raičević Danijela, Čizmović Miroslav
Publikováno v:
Agroznanje, Vol 13, Iss 1, Pp 103-112 (2012)
Viticulture production and winemaking of Montenegro are mostly based on growing of autochthonous grapevine varieties. Besides Vranac variety, Kratosija variety takes a significant place in Montenegrin autochthonous grapevine varieties. According to m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a54237a5e9a641908415646327058428
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.