Zobrazeno 1 - 10
of 244
pro vyhledávání: '"Kocyigit E"'
Autor:
Icer MA; Department of Nutrition and Dietetics, Faculty of Health Sciences, Amasya University, Amasya 05100, Turkey., Sarikaya B; Department of Nutrition and Dietetics, Faculty of Health Sciences, Amasya University, Amasya 05100, Turkey., Kocyigit E; Department of Nutrition and Dietetics, Faculty of Health Sciences, Ordu University, Ordu 52000, Turkey., Atabilen B; Department of Nutrition and Dietetics, Faculty of Health Sciences, Karamanoğlu Mehmetbey University, Karaman 70100, Turkey., Çelik MN; Department of Nutrition and Dietetics, Faculty of Health Sciences, Ondokuz Mayıs University, Samsun 55000, Turkey., Capasso R; Department of Agricultural Sciences, University of Naples Federico II, 80055 Portici, Italy., Ağagündüz D; Department of Nutrition and Dietetics, Faculty of Health Sciences, Gazi University, Emek, Ankara 06490, Turkey., Budán F; Institute of Physiology, Medical School, University of Pécs, H-7624 Pécs, Hungary.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Aug 01; Vol. 13 (15). Date of Electronic Publication: 2024 Aug 01.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kocyigit E; Department of Nutrition and Dietetics, Faculty of Health Sciences, Ordu University, 52200, Ordu, Turkey. kocyigitem@gmail.com., Abdurakhmanov R; Department of Biology and Biochemistry, South Kazakhstan Medical Academy, Shymkent, Kazakhstan., Kocyigit BF; Department of Physical Medicine and Rehabilitation, University of Health Sciences, Adana Health Practice and Research Center, Adana, Turkey.
Publikováno v:
Rheumatology international [Rheumatol Int] 2024 Mar; Vol. 44 (3), pp. 425-434. Date of Electronic Publication: 2024 Jan 06.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.